Jól alakult ez a focimeccs is

Nagyon örülök annak, hogy a fiam már 5 éves kora óta rajong a fociért. Otthon a kertben mindig labdázott az apjával, most meg már kisiskolás és az iskolai foci csapat egyik játékosa. Nagyon aranyos, ahogy mindig meséli, miket csináltak torna órán és hogy miket tanult az edzéseken.

Gyakran vannak meccsek hétvégén, ahol mint a filmekben, a nézőtér tele van a szülőkkel, akik rendíthetetlenül szurkolnak a csemetéjüknek, közben egymással is nagyon jót beszélgetnek.

Valamelyik hétvégén ismét focimeccs volt, amire sajnos a férjem nem tudott eljönni, így ketten mentünk a fiammal. Ő már előző nap teljesen be volt zsongva, alig várta, hogy megmutassa, milyen új dolgokat tanult az edzéseken.

Egy kis kikapcsolódás nekem sem ártott aznap, igaz, hogy korán keltünk, de már nem is bántam, csak ne kelljen folyamatosan teregetnem, meg mosogatnom. Már akkor kezdtem eléggé elfáradni. A férjem azon a héten folyamatosan túlórázott, mert a cégnél páran lebetegedtek, így én mostam, főztem, takarítottam, bevásároltam és tanultam a gyerekkel.

Szóval jól esett egy kicsit felnőttek között lenni és beszélgetni. Így tudtam meg például, hogy Petiéknek sikerült eladniuk a házukat és egy újat venni. Jön náluk a második gyerkőc, így az a kis ház, amit még a szülőktől örököltek, már nem elég. Ezért vettek egy nagyobbat. A konyhát egy az egyben fel kell újítani, sőt, a két fürdőszobát is. Becuccoltak egyelőre mindent és addig is gázpalackkal oldják meg a sütést és főzést egyaránt a konyhában.

Elmesélte, hogy a gazpalackfutar.com weboldalon találtak rá az abszolút tökéletes megoldásra a számukra. A PB gáz, amit használnak, náluk is kapható, és nekik semmi dolguk nincsen ezzel kapcsolatban. Csak lebeszélik velük, mikor jöjjenek és mit hozzanak és a megbeszélt időpontban már hozzák is a palackot házhoz. Ez jól jön nekik, így nem kell emiatt ugrálniuk és keresgélniük, hogy honnan hozzák haza a palackot.

Ez a cég egyébként szállít egész Budapestre és annak 20 kilométeres vonzáskörzetébe, ebbe ők is pont beleesnek. Többféle palackot lehet náluk kapni, de nekik csak PB gázra van szükségük. Állításuk szerint, ez még mindig jobban megéri így, és nem kell vele szöszmötölniük.

Érdekes dolgokat tudok meg ezeken a focimeccseken, kíváncsi vagyok, legközelebb milyen újdonságot fogok tanulni. Igaz, nekünk nem kell palack jelenleg, de sose lehet tudni, mit hoz a jövő. De jó tudni, hogy van ilyen, mert ha esetleg egy ismerősnek vagy családtagnak szüksége lenne egy ilyen megoldásra, akkor tudok nekik ajánlani egy remek céget.

A meccset pedig a fiam csapata nyerte, aminek mindenki nagyon örült, úgyhogy délután jöhetett a megérdemelt fagylaltozás.