Ránk szólt a rendőr, hogy kiégett az izzónk

Régebben nagy foci rajongó voltam. Mondjuk ez így nem teljesen helytálló, mert csak az izgalmasabbnak ígérkező meccsek vonzottak. Általában az olyanok, amikor két igazán erős csapat játszott egymás ellen, akkor mindig leültem a tévé elé. Aztán ez idővel valahogy, valamiért megszűnt. Most már a foci EB és VB meccsei közül is csak azokat nézem meg, amikor izgalmasnak ígérkező párosítások játszanak. És ciki, vagy sem, de a magyar focit nem szeretem, csak és kizárólag külföldi csapatok meccseit néztem mindig is. Két olyan barátom van, akikkel ugyanannak a csapatnak szoktunk szurkolni, és előfordul, hogy egyes meccseiket együtt nézzük meg valamelyikünk otthonában. Egy ilyen alkalom után indultunk haza ketten, autóval.

Este volt már sötét, de szerencsére a látási viszonyokat más egyéb nem nehezítette meg, de valahogy mégis azt éreztük, hogy nem úgy látunk, ahogy kellene. Furcsának találtuk, de nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a dolognak. Aztán nem sokára kiderült, hogy mi volt a probléma, mert az előttünk haladó rendőrautóból jeleztek nekünk. Szerencsékre nagyon kedvesek voltak, akár meg is büntethettek volna, mert mint kiderült, az autó izzó, pontosabban a helyzetjelző izzók alig égtek. Mivel nem volt szándékos, így csak megkértek, hogy mielőbb gondoskodjunk a cseréről.

A barátnőm nem esett kétségbe, egyből mondta is nekem, hogy akkor holnap fel is keresi a kedvenc autó izzó lelőhelyét. Bár a megfelelő izzó kiválasztása nem tűnik egy nagy feladatnak, de igenis fontos, hogy a lehető legtovább tartson, és az is, hogy megfelelő erősségű és minőségű fényt adjon.

Mondta, hogy ő mindig egy adott helyről vásárolja az izzókat, mert tapasztalatai szerint sokáig kitart, és jó áron is van. Az olajwebshop.hu-hoz tartozó üzletek egyikéből szokta általában beszerezni, mert, hogy Budapesten négy bolt is található, így ha az egyikben nem találja azt a fajta autó izzót, ami neki kell, átmegy egy másik üzletbe. De amikor nem annyira sürgős a dolog, akkor megesik, hogy megrendeli a neten, és az otthonához lévő közeli Mol benzinkútra kéri a csomagot, és így, a pickpack ponton lévő átvétel esetében szállítási díjat sem számolnak fel. Egyébiránt majdnem annyiba kerülne maga a szállítás, mint a termék, de szerencsére az ilyen esetekre is gondoltak olajwebshopnál.

Általában azonban személyesen megy el az üzletbe, mert mindig nagyon kedvesek, és segítőkészek szoktak lenni a vevőkkel. Nyugodtan lehet tőlük kérdezni, készséggel válaszolnak. Olyannyira, hogy az első alkalommal a szakszerű tanácsok hatására vette meg az adott izzót, és még abban is kapott szóbeli segítséget, hogy hogyan tudja egyedül kicserélni az autóban az izzókat.

Az olajwebshopnál egyébként az Osram márkájú autó izzók találhatóak meg, ami a barátnőm szerint jó márkának számít, és amióta egyszer kipróbálta azóta nem is vett másikat.

autó izzó